Приказа странице прошлог месеца:

петак, 25. новембар 2016.

Promocija romana



      Roman Mars, Prva ekspedicija, koji pripada tvrdom žanru naučne fantastike, je objavljen kao digitalno izdanje za Android i Apple tržište. Izdavač je New look entertainment doo iz Beograda koji izdaje knjige za ceo svet na srpskom jeziku preko aplikacije e-knjižara.

    Promotivna ponuda obuhvata podelu 20 besplatnih promo kodova za iBooks Store koja omogućava besplatno skidanje pune verzije romana (250 stranica, 35 poglavlja) sa iBooks marketa na ajfon, ipad tablete ili ipod uredjaje. Takođe promocija romana obuhvata i sniženu cenu knjige na Google Play i iBooks Store na samo 2,99 dolara do 31. 12. 2016.
   Pdf verzija sa prvih pet poglavlja  može da se skine sa linka ispod pdf slike. Punu verziju romana Mars, Prva ekspedicija (250 stranica, 35 poglavlja)  možete čitati na vašem Android, iPad, iPod, iPhone, uredjaju  preko Google Play i iBookstore.

  Ideja je da čitaoci koji dobiju promo kodove nakon čitanja knjige daju svoj komentar, ocenu, šta im se dopalo, kakav su utisak na njih ostavili likovi da li bi preporučili knjigu prijatelju i slično. Komentari čitalaca biće  objavljeni na autorskoj stranici.
    Ponuda važi narednih 14 dana jer su promo kodovi vremenski ograničeni i nakon tog perioda nisu upotrebljivi. Za detalje i promotivne kodove pišite na dristorija1980@gmail.com.

  PDF verzija sa pet poglavlja kao promotivna verzija nalazi se na linku ispod.

                                               Mars, Prva ekspedicija promotivna verzija


Нема коментара:

Постави коментар